Info

Kackel-lackan

Kackel-lackan - en internpodd för medarbetare på Anticimex.
RSS Feed
Kackel-lackan
2017
June
May
April
March
February
January


2016
December


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jun 19, 2017

I det här avsnittet har vi förflyttat vår studio till kontoret i Eskilstuna. Här pratar vi med Kim Hellberg och Peter Andersson hur de utvecklade dialogen med lantbrukarna i regionen. Vi har även känt vår koncernchef Jarl ”Jalle” Dahlfors på pulsen. Och det här med aktivitetsbaserat kontor...vad är det för fel med egna rum och en dörr att stänga om sig? Eskilstunas flyttgeneral Susanne Siiberg berättar. Susanne Ridby, platschef i Eskilstuna och vår programledare Ulf Lindholm ringer två riktiga vinnare – fast på lite olika sätt – Maja Bjersbo och Mikaela Larsson. Trevlig lyssning!

May 23, 2017
I det här avsnittet: 
1:17 - Sandra Mether, platschef i Uddevalla, berättar om och hur vi är förberedda inför nästa getingsommar. Anneli Dahl, kundservice i Uddevalla, ger sin bild om hur det var sommaren 2016 och vad hon önskar för somrar framöver.
 
8:57 - Vi passade på att intervjua kollegor från andra länder när de var på möte i Stockholm om bland annat deras mest frekventa och besvärligaste skadedjur.
 
12:00 Håkan Kjellberg, skadedjursexpert, presenterar Global Pest Awareness Day, den 6/6 är. Denna dag ska lyfta medvetenheten av det jobb vi utför dagligen och att det har en stor påverka på människors hälsa. Kontoren kommer uppmärksamma den 6/6 på olika sätt. Helena Lager, platschef i Göteborg berättar hur de ska fira i Göteborg.
 
22:13 Senaste surret med Bobo Karlsson – hållbarhet, FLUX och SMART.
 
23:45 Vd Mikael Roos ger sina personliga reflektioner. Micke är stolt över KIWA-certifieringen av hustekniker, ser mångfald som något naturligt och berikande och ser stora möjligheter med digitaliseringen. Och icke att förglömma - Anticimex Sverige är the shining star.

 

Apr 26, 2017

I detta avsnitt får vi reda på varför vi låter Kiwa certifiera våra besiktningstekniker. Vi pratar även med Sami Ouahchi, gruppchef i Sollentuna och vår rekryteringsansvarige Linda Edling om hur vi ska öka mångfalden i bolaget.Vi hör historiens vingslag när Lasse Lilja, som går i pension efter nära 40 år på Anticimex berättar om sin tid på Anticimex. Som vanligt får du senaste nytt med Bobo Karlsson och Micke Roos ringer en vän.

Mar 21, 2017

I avsnittet pratar vi med vår fleet manager Robin Ljungström om hur vi ska lyckas minska våra koldioxidutsläpp med 20 procent till år 2020. Vi gästas även av Marie Säleby som leder det stora städprojektet av vårt affärssystem. Dessutom har vi besökt ett hemligt hotell med vägglushunden Kompis och teknikern Johan Jensen. Som vanligt medverkar även vårt nyhetsankare Bobo Karlsson och vår VD Mikael Roos. 

Feb 22, 2017

I Kackel-lackan nummer 3 får vi reda på hur Örebro lyckades få sina kunder dubbelt så nöjda, hur vi arbetar med att minska vår kemikalieanvändning och vi får även höra allt om den nya hållbara fällan Good Nature.

Jan 31, 2017

I Kackel-lackan nr 2 möter du flera av vinnarna i våra ”Årets”-tävlingar; Årets tekniker, Årets innovatör och Årets kundservicemedarbetare. Du får höra mer om Kundservice-visionen och vinnarna av Kontorskampen, Halmstad, berättar om hur de får så högt NPS-värde. Medverkar gör även som vanligt vår VD Mikael Roos.

Dec 7, 2016

Kackel-lackan är en internpodd för Anticimex. Vi har fantastiska medarbetare på Anticimex som uträttar stordåd varje dag. Genom intervjuer med medarbetare delar vi kunskap och erfarenheter mellan våra kontor och belyser samtidigt både stora som små händelser i bolaget.

1